Sexy antrekk sex og erotikk

sexy antrekk sex og erotikk

Stadig flere kvinner, menn og par ønsker å skape mer spenning i hverdagen og elskovslivet med sexleketøy eller andre spennende produkter. Og det er det vi kan! Vi har alt du trenger av det hjertet og lysta begjærer. Med våre produkter og kriblende tilbehør kan du få øynene opp for skjulte lengsler, leve ut hemmelige fantasier og berike sexlivet. Sensuelt og sexy undertøy er særdeles populært i sexshop-en vår.

Kvinner forfører gjerne i delikate, romantiske og opphissende dristig blonde. Men også menn fremhever maskuliniteten i sexy undertøy.

Våre sexy plagg kåter opp med uvante åpninger, gjennomsiktige stoffinnsatser og knapp form. Men kanskje det skal være noe litt utenom det vanlige? Latekselskere, bdsm-ere, doms og subs finner det de trenger av spennende fetisjplagg til det neste vågede rollespillet i erotikkshop-en.

Trenger du et ekstrakick til soverommet så finner du garantert det du trenger blant våre sextoys. Om det skal lekes alene eller sammen med en annen — erotikkshop-en har et kjempeutvalg av deilig stimulerende dildoer i all verdens farger og former. Og vi har også godbiter for menn. Leg Avenue Thief of Hearts Kostyme. Sexy Nurse - Onesize. Få inspirasjon og kunnskap på vår side NyeVibber. Her finner du nyttige artikler, produkttester, noveller, lesernes bidrag og mye mer.

Om oss - Nytelse. Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl. Alle pakker er selvfølgelig helt anonyme uten informasjon om avsender. Les mer om Nytelse. Hvis du lenge har hatt lyst på en dask på stumpen — be om det! Og hjelp til med hånda når han vil trenge inn i deg. Lek også med kroppen din — press brystene sammen, la fingertuppnene kretse om brystvortene. Det er superdeilig for han å se på.

Her er det mange muligheter. Noe av det enkleste er å bytte ut hverdagstrusa med litt hett og sexy undertøy. Trinn to er kanskje å kle seg ut med et kostyme og en parykk. Og så kanskje strippe litt — uansett hva du finner på, så blåser du med et rollebytte helt sikkert støv av et litt kjedelig blitt sexliv.

Pornofilmer er bare for menn!? Nei, det er bare tull — også kvinner kan ha stor glede av en heit sexfilm. Og hvis du forteller han om det, og deler filmgleden med han, så har du allerede vunnet. Det kommer til å inspirere og sette fart i elskovslivet. Og er du skikkelig modig, tar du over hovedrollen. Og du vet jo hva man sier: Snille jenter kommer til himmelen — de uskikkelige jentene kommer hvor og når de vil!

Ha det moro — og leketøy til ville og uoppdragne katter finner dere her: Og det var for gjort å finne en egnet location: Pullman City i Harz, en stilekte westernby komplett med kirke og arrest. Sesongen der begynner først Vinteren, som ga oss hodepine ved tanken på sommerbilder, ga oss utfordringer allerede før vi begynte shootingen.

Snø, snø og atter snø. Men, vi kom avsted som planlagt, og selv om Autobanen var full av snø og det var tett tåke, gikk turen uten problemer. Da vi kom fram til Hasselfelde, nabobyen til Pullman City, strålte sola fra knallblå himmel, og vi inntok feriehusene. Vi ble raskt einige om at saloonen skulle være første location, og de nydelige polske modellene Gosia og Karolina ble profesjonelt sminket og stylet.

Og så var det bare å bite tennene sammen — ihvertfall for de lettkledde modellene. Saloonen var nemlig stor, luftig og i flere etasjer, og det var kaldt! Etter 6 timer var bilder av 18 antrekk i boks — med hvit bakgrunn. Fra svarte catsuits til hofteholderskjørt. Og i morgen går det videre med styling a là wild west… Arbeidsdagens slutt ga oss inspirasjon til neste dag. Vi fikk se byens Can-Can jenter og var tilskuere til generalprøven deres.

Her er et lite inntrykk fra første dags shooting:. Det skytes skarpt — poker, peis og bardisk! Torsdagens location er nede i saloonen, en stor sal med pokerhjørne, peis og en lang bardisk.

Alt i mørkt tre, med stilekte lamper, som gir rommet skumrende lys og varm stemning. Ellers er det også koselig varmt, for det er tent i peisen og dermed ligger alt til rette for de aller minste antrekkene. Wild west tilbehør som revolvere, Stetson, lassoer og cowboystøvler har vi massevis av og det er vanskelig å velge. Til alle plaggene har vi også passende detaljer i wild west stil: Dagens første motiv taes i pokerhjørnet, det er den sexy Gosia, som med det heite undertøyssettet viser at hun har en trumf i ermet.

Men, det er ikke pokerfjes som gjelder i dag, nei, det er: Allerede de første bildene viser at lite stoff og rustikale omgivelser er en god kombinasjon.

Det samme gjelder for wetlook og lakk, og det gamle pianoet i hjørnet spiller sin rolle godt — selv om ingen av oss kan spille. Til lunsj blir det stilbrudd, med pizza — og vi lærer at selv sylslanke modeller kan spise godt! Etterpå byttes high heels med cowboystøvler, fotografen bytter sett og nysgjerrige medarbeidere i Westernbyen tusler diskret gjennom saloonen i håp om å få et lite glimt.

Og så taes de første girl-girl motivene. Passende til snøen som daler ned utenfor, tar vi bilder med julemotiv. Stilrent på lammefellen foran peisen. Blonde Karolina gir oss sitt mest nydelige smil og viser et bittelite rødt antrekk mellom gullinnpakkede gaver, mens glørne i peisen kaster et gyllenrødt, varmt skjær over det hele.

Etterpå viser den mørkhårede Gosia cowgirlkvaliteter, og svinger seg i salen iført brystfri hofteholdertopp. Selv om lassoen blir på salen, kunne hun nok lett fanget en og annen cowboy i dette antrekket. Mot slutten av dagen legger vi beslag på baren, og i Coyote Ugly stil svinger de to modellene seg opp på bardisken. Litt vanskelig er det, for disken har overhylle med flasker, så det er om å gjøre å finne en stilling hvor man kan holde balansen og samtidig ser bra ut.

Til slutt er damene perfekt arrangert på disken, og vi får noen utrolig flotte bilder. I morgen kommer den første cowboyen til settet — og det er vi spent på! Girls, girls, girls and a cowboy — pels separe Også arbeidsdag tre begynner presis klokka 8 og alle er spent på den første mannlige fotomodellen: Daniel, en stripper fra Herfurth i Tyskland som skal presentere gjennomsiktig undertøy. Blonde Karolina er reist hjem, så i dag treffer vi en gammel kjenning, mørkhårede Jennifer Martin fra Hildesheim i Tyskland.

Du kjenner ikke navnet? Jeg skal hjelpe deg: Det er Daniel som først må i ilden. Han viser 7 forskjellige strings, fra svart gjennomsiktig til sukkertøyrosa. Etterpå skytes de første parbildene. Daniel og Gosia unner seg en drink i baren, og så kommer Jennifer.

Etterpå tar Gosia fatt på hjemveien, og vi bytter location.

Sexy antrekk sex og erotikk -

Igjen er det lakk som gir en flott kontrast til omgivelsene, som f. På katalogens siste side får vi en presentasjon av ORIONs nye toy-serie for kvinner, be Sassy, som er i handel fra slutten av september. Å være i bobla skrevet av Terje Nye. Saloonen var nemlig stor, luftig og i flere etasjer, og det var kaldt!

This entry was posted in Massasje i kristiansand. Bookmark the permalink.

0 Responses to Sexy antrekk sex og erotikk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *