Sexstillinger tips analt samleie

sexstillinger tips analt samleie

Gå ikke direkte på rumpa, men sørg for at du er skikkelig kåt og mottagelig. Begynn med deilig munnsex, samtidig som partneren din sakte masserer seg bakover i sprekken. Du kan aldri bruke for mye glidekrem! Det er ennå ikke alle som synes analsex er dagligdags, og det omsluttes fortsatt av en del tabu - som at anal penetrering mest er for henne, ikke ham. Sannheten er at menn har minst like mye å tjene på stimulering der bak, som kvinner - bare de tør å prøve, vil de aller fleste få en helt ny og fantastisk seksuell opplevelse.

Hvis fingrene masserer rolig og behagelig vil rumpehullet slappe av og gi etter. Putt sakte inn første ledd av en finger og vent til det gir etter. Det kan ta alt fra fem til mange sekunder. Noen synes at en finger blir for puslete, og vil heller ha to. Kryss fingrene som et ljugekors, og gjør som nevnt ovenfor, før du presser dem litt mykt ned, og hold de der for å utvide hullet. Følg med på ansikts- og kroppsuttrykket.

Kjennes det bra ut for mottageren, vil kroppen føye seg etter og be om mer. Det som for den som gir analsex kan virke svært rolig, kan for den som mottar analsexen virke alt for heftig. Et smart triks er derfor at den som mottar presser seg mot partneren i det tempoet hun vil selv, fremfor at partneren går for fort fram. Den vanligste feilen man gjør når man prøver analsex første gang, er å glemme glidemiddel.

Det kan føre til sprekker i og rundt lukkemuskelen eller rumpehullet , såkalt analfissur. Godt mulig, tenkte jeg, og valgte å kjøpe en av de flaskene han hadde stående med "anal passion"-glidemiddel.

Og jeg angret ikke et sekund, skriver erotikkbloggen. Det virker både deilig for han med og uten kondom og for meg er det helt herlig. Det finnes mange gode glidemiddel i faghandelen , både i fysiske butikker og på nettet. Men se først og fremst etter et silikonbasert glidemiddel. I sexhåndboka " Jenter som kommer " anbefales vannbasert glidemiddel framfor silikonbasert til vaginal penetrering.

Du bør nemlig aldri vaske skjeden med såpe, og kjemikalier fra glidemiddelet kan irritere slimhinnnene. Her er de ekte filmsex-scenene. Endetarmen og anus Endetarmen er den nederste delen av tarmkanalen.

Den ligger i det lille bekken og er ved endetarmsåpningen, anus, omgitt av to lukkemuskler. Endetarmen er omkring cm lang og nedre del er utvidet rektumampullen. Her lagres avføringen til den forlater kroppen via analkanalen og endetarmsåpningen. Tarmen bøyer seg nedenfor halebeinet før den går over i den trangere analkanalen canalis analis , som gjerne er ca. Den ene lukkemuskelen kan kontrolleres av viljen, den andre ikke. Anus er fullt av nervetråder og fine hårstrå som gjør det svært følsomt.

Det myke rosa vevet rundt åpningen svulmer i likhet med skjeden opp når man er kåt, og siden tarmen deler vegg med skjeden så virker berøringer i baken indirekte på skjeden som igjen er dårligere utstyrt med nervetråder. Historisk sett har analsex blitt brukt for å holde jomfruhinnen intakt og for å hindre graviditet, men teknikken er ikke helt til å stole på fordi sæd kan dryppe fra anus til skjeden. Sommerkjolene vi ønsker oss nå. Om anal blir avbrutt pga div årsaker så kan man ta av kondomen og evt ta på ny før man kjører på foran.

Anbefaler å skaffe kondomer som er ekstra tykke, de tåler mer, anal har ikke noe naturlig "glidemiddel" og selve avføring kan inneholde endel "nasty" bakterier etc. Hun bør tømme seg bak først, om hun klarer. Det kan være lurt å bruke en liten "Douche" som fåes på apotek og erotiske foretninger. Små flasker med en tynn tut, fyll på med lunkent vann og fyll rektum forsiktig. Det løser opp og hjelper henne til å evt tømme seg. Edit - grunnen til dette er at om hun har avføring i nedre del, så vil du skyve dette oppover, er den hard avføring så kan det være veldig vondt, eller kan til og med skade tarmveggene, derfor er det viktig at den som skal bli penetrert er så tom som mulig i ende tarmen.

Bruk nok glidemiddel, bedre med for mye enn for lite! Anbefaler skikkelig silicon basert glidemiddel som ikke kan ødelegge kondomer.

Styr unna vaselin, babyolje etc om man skal bruke kondom. Kjøp da glidemiddel på erotisk foretning eller apotek! Vannbasert kan "tørke" ut ved at kroppstemperatur fordamper vanninnholdet og at kroppen suger til seg fuktigheten. Siliconbasert legger igjen en siliconhinne som gjør det silkegladd og ikke tørker ut! Så bruk to fingre, deretter evt tre. Basert på hvordan hun responderer. Bruk nok tid og la henne styre tempoet! Ofte er det lurt at når penis penetrerer analen at man tar det veldig rolig i starten, stopp om hun sier stopp, så til slutt har du fått penis helt inn.

Da kan det være lurt å holde den der stille i sekunder før man som med fingrene går sakte ut, men ikke trekke helt ut. Så sakte inn igjen, lytt til henne og øk tempo etter som hva hun ønsker. Om dette ikke går helt "supert" første gangen, så ikke se på det som ett nederlag, se på det som erfaring rikere. Kan hende hun trenger flere forsøk før det oppleves som perfekt og supert! Det kan også kanskje være en fordel om hun "trener" opp analen til å ha ting der ved å bruke buttplugs, de kommer i forskjellige størrelser og former, noen oppblåsbare, med og uten vibrering.

Finn passe størrelse og så kan hun f. Håper dette hjelper litt, spør om du lurer på mer. Tarmene og annen "innmat" der vil selvsagt flekse litt, så lytt til henne, sørg for at hun får en flott opplevelse av dette. Kondom er ingen nødvendighet dersom du ikke skal inn i musa etterpå. Dersom du skal det må du huske kondom også!! Det kommer til å gjøre vondt i starten, Gå frem veldig sakte men ikke bli sånn overforsiktig og spørre om det går bra hele tiden, les dama sitt kropps-språk og tilpass deretter, ikke spør "går det bra?

Vær selvsikker og få dama til å være trygg på at du styrer skuta og at hun kan stole på at du ikke gjør henne vondt og gir henne pusterom når det trengs, da blir det bra analsex etter hvert Use lots of spit, not lube- spit is the best lube. If you don't have enough spit, use a silicone based lube. Jeg og min eks fant ut at doggystyle var den beste posisjonen for henne.

Vi kjøpte også silicon basert glidemiddel som ga god glid å ikke noen smerter for henne. Jeg syntes ikke anal sex var noe særlig. Ble alt for lite friksjon der inne til at jeg klarte å beholde ereksjonen oppe. Dette er jo seff forskjell fra person til person, men foretrekker musa fremdeles da den har endel muskler og slikt som ikke finnes i rævhølet.

Corsair K65 og Logitech G At det gjør vondt er signaler fra kroppen en skal lytte til. Fort gjort å få skader om en kjører på med krem som bedøver. Med forberedelser, god tid og god glid så gjør ikke analsex vondt.

sexstillinger tips analt samleie

This entry was posted in Norwegian anal porn. Bookmark the permalink.

0 Responses to Sexstillinger tips analt samleie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *